top of page

RODINNÉ FOCENÍ BOSKOVICE

Aktualizováno: 20. 10. 2022

Jak může vypadat takové rodinné focení v přírodě? Nebo jinak, jak vypadá takové rodinné focení u mě?

Věnuji se lifestylové fotografii, takže zachycuji hlavně city a přirozené okamžiky, a hlavně pouto mezi vámi.


RODINNE FOCENI BOSKOVICE

Většinou se s vámi sejdu kousek od místa focení a cestou k dané lokalitě se seznámíme a povykládáme si o našich představách, čeho bychom při focení chtěli dosáhnout.


Po příchodu na místo focení vám povím, kde a co budeme přibližně fotit a začne se.

Nebojte se, i když je to lifestylové focení, kde jde primárně o zachycení přirozenosti, budu vám dávat instrukce co v danou chvíli dělat a kam si stoupnout. Rozestavím celou rodinku tak, aby všichni členové hezky na fotce vynikli. Poradím vám, kde, koho obejmout a pohladit. Ale potom vás již nechám si povídat, objímat se a být sami sebou. Díky tomu vzniknou snímky plné lásky.

Poté si zahrajete s dětmi například "tichou poštu", "zlatou bránu" a nebo třeba "na honěnou". Zde jsou opět děti sami sebou a vznikají díky tomu fotografie plné krásných emocí.


RODINNY FOTOGRAF BOSKOVICE


Na fotografiích miluji i detaily, při focení se často přiblížím a vyfotím detail doteku, okamžiku. Všechny fotografie dohromady pak tvoří hezký příběh.


FOCENI BOSKOVICE

Nejraději fotím ve zlaté hodince, to je přibližně hodinu před západem slunce. Díky tomuto měkkému světlu se dá nafotit spousta různorodých fotek. Moc ráda využívám i protisvětla, to je má srdcová záležitost.

FOCENI RODIN

FOCENI RODIN BOSKOVICE

Ale k focení není nutné hezké počasí. Parádní atmosféru dokáží vytvořit i mračna, namrzlá jinovatka, podzimní barvy, jarní svěží příroda nebo cokoliv jiného.

Já bych si například ráda v brzké době zkusila vyfotit párové focení někde ve městě při pořádné průtrži :)

Takže se nebojte, pokud zrovna v den vašeho focení nesvítí sluníčko, protože kvalitu fotek to opravdu neovlivní a emoce, ty už určitě ne ;)


FOTOGRAF BLANSKO

FOCENÍ DĚTÍ BOSKOVICE

Pokud vaše děti nemají náladu, nebo je focení v danou chvilku nebaví, necháme je proběhnout, zahrajeme si hru anebo je prostě necháme chvíli jen tak "být".

Vždy si dávám pouze jedno rodinné focení denně, takže žádný čas nás netlačí a ráda se vždy přizpůsobím dané situaci.

Jediné, o co vás vždy poprosím, jako rodiče, neříkejte dětem " Podívej se na paní fotografku" nebo " řekni sýr". Já fotím emoce mezi vámi a tam nepotřebuji pohledy a úsměvy do fotoaparátu, ale lásku a úsměvy mezi vámi :)


FOCENÍ DĚTÍ BLANSKO

Pokud hledáte takovéto fotografie, vím, že si rodinné focení spolu prostě užijeme.

233 zobrazení0 komentářů
bottom of page